Testa Seapilot på Scandinavian Boat Show

Testa Seapilot på Scandinavian Boat Show

För många båtägare är Scandinavian Boat Show den 9-13 november inledningen på 2012 års båtsäsong. Välkommen att träffa Stockholmradio och True Heading på båtmässan i Älvsjö och testa navigeringsappen Seapilot!

Stockholmradio och True Heading finns på plats under hela Scandinavian Boat Show. I montern kommer du att kunna testa navigationsappen Seapilot för iPad. Sedan lanseringen i slutet av juli har den fått ett mottagande över förväntan och har redan ett tusental användare.

Seapilot bygger på yrkessjöfartens standard för elektronisk navigering och är ett enkelt, unikt och professionellt navigeringssystem för iPad, men till en bråkdel av kostnaden jämfört med en plotter.

Det är den första navigeringsappen någonsin med AIS-data i realtid, vilket bland annat gör det möjligt att se alla fartyg med AIS-transponder. Dessutom presenteras väder i realtid via AIS från över 60 väderstationer i Sverige. Seapilot visar vindstyrka, vindriktning, lufttryck, temperatur och vattenstånd m.m. från valfri väderstation.

Seapilot har utvecklats i ett unikt samarbete mellan True Heading och Stockholmradio – experter på AIS, VHF, marin navigation och kommunikation till sjöss.

Passa på att skaffa Seapilot innan årsskiftet. Under 2011 ingår alla sjökort i det låga introduktionspriset 469 kr.

Välkommen att besöka Stockholmradio och True Heading i monter AG:16. Scandinavian Boat Show på Stockholmsmässan i Älvsjö 9-13 november 2011

Öpettider
Onsdag - Fredag 11.00 - 20.00
Lördag - Söndag 10.00 - 18.00